Baterai Lithium Iron Phosphate 12.8V 200Ah

Baterai Lithium Iron Phosphate 12.8V 200Ah

Katrangan singkat:

Fitur baterei LiFePo4

Kabèh modul iku non-beracun, non-polusi lan lingkungan loropaken;

Bahan katoda digawe saka LiFePO4 kanthi kinerja safety lan umur siklus dawa;

Sistem manajemen baterei (BMS) nduweni fungsi proteksi kalebu over-discharge, over-charge, over-current lan suhu dhuwur / kurang;

Ukuran cilik lan bobot entheng, nyaman kanggo instalasi lan pangopènan.


Detail Produk

Tag produk

Sawetara Gambar kanggo Baterei LiFePo4 12.8V 300AH

12.8V 300Ah Lithium Iron Phosp3

Spesifikasi Baterai LiFePo4

Karakteristik Listrik

Volase Nominal 12.8V
Kapasitas Nominal 200AH
Tenogo 3840WH
Tahanan Internal (AC) ≤20mΩ
Siklus Urip > 6000 kaping @ 0,5C 80% DOD
Wulan Self Discharge <3%
Efisiensi Pangisian Daya 100%@0,5C
Efisiensi discharge 96-99% @0,5C

Ngisi standar

Tegangan Ngisi 14,6 ± 0,2 V
Mode Ngisi daya 0.5C nganti 14.6V, banjur 14.6V, ngisi saiki nganti 0.02C (CC/cV)
Ngisi Arus 100A
Max. Ngisi Arus 100A
Ngisi daya Cut-off Tegangan 14,6 ± 0,2 V

Discharge standar

Arus terus menerus 100A
Max.Pulse Saiki 200A(<5S)
Discharge Cut-off Tegangan 10V

lingkungan

Ngisi Suhu 0 ℃ nganti 55 ℃ (32F nganti 131F) @ 60±25% Kelembapan Relatif
Suhu Discharge -20 ℃ nganti 60 ℃ (-4F nganti 140F) @ 60±25% Kelembapan Relatif
Suhu panyimpenan -20 ℃ nganti 45 ℃ (-4F nganti 113F)@60±25% Kelembapan Relatif
Kelas IP IP65

Mekanik

Kasus Plastik ABS
Kira-kira.ukuran 520x266x220mm
Kira-kira. Bobot 29,5 kg
Terminal M8

CATETAN: Seri 12.8V iki bisa digunakake ing 4 seri nganti 51.2V, nalika baterei digunakake ing 4 seri, atur voltase cut-off charge dadi 56v, voltase cut-off discharge dadi 48v, arus daya maksimal nganti 100A, discharge maksimal saiki kanggo 100A.

Tampilan Pabrik

Tampilan Pabrik Surya BR 1
Tampilan Pabrik Surya BR 2
Tampilan Pabrik Surya BR 3
Tampilan Pabrik Surya BR 4

Perusahaan Kita

BR SOLAR minangka produsen profesional lan eksportir kanggo sistem tenaga surya, Sistem Panyimpenan Energi, Panel Surya, Baterei Lithium, Baterei Gelled & Inverter, lsp.

Bener, BR Solar Miwiti saka Cahya Lampu Jalan, Lan banjur apik ing pasar Lampu Jalan Surya.Sing ngerti, akeh negara ing donya kekurangan listrik, dalan peteng ing wayah wengi.Endi sing perlu, Endi BR Solar.

Produk BR SOLAR sukses ditrapake ing luwih saka 114 Negara.Kanthi bantuan BR SOLAR lan para pelanggan sing kerja keras, para pelanggan saya tambah akeh lan sawetara ana sing nomer 1 utawa paling dhuwur ing pasar.Anggere sampeyan perlu, kita bisa nyedhiyani siji-mandeg solusi solar lan siji-mandeg layanan.

12.8V 300Ah Lithium Iron Phosp7

Sertifikat kita

Sertifikat CE 12.8V

Sertifikat CE 12.8V

MSDS

MSDS

UN38.3

UN38.3

CE

CE

ROHS

ROHS

TUV n

TUV

Yen sampeyan pengin partner karo kita, hubungi kita

Dear Sir utawa Purchasing Manager,

Thanks kanggo wektu maca kasebut kanthi teliti, Pilih model wanted lan ngirim kita dening mail karo jumlahe tuku wanted.

Wigati dicathet saben model MOQ yaiku 10PC, lan wektu produksi umum yaiku 15-20 dina kerja.

Mob./WhatsApp/Wechat/Imo.: +86-13937319271

Telpon: +86-514-87600306

E-mail:sales@brsolar.net

Sales HQ: No.77 ing Lianyun Road, Kota Yangzhou, Provinsi Jiangsu, PRChina

Addr.: Area Industri Kota Guoji, Kota Yangzhou, Provinsi Jiangsu, PRChina

Matur nuwun maneh kanggo wektu lan ngarep-arep bisnis bebarengan kanggo pasar gedhe ing Tata Surya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita