Baterei Gel 2V2000AH

Baterei Gel 2V2000AH

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

2V2000AH-gel-baterei-Poster

Baterei Gel 2V asring digunakake ing aplikasi sing mbutuhake voltase sing luwih murah, kayata ing sistem solar off-grid cilik utawa daya serep kanggo peralatan telekomunikasi.Padha uga umum digunakake ing RVs, prau, lan kendaraan cilik liyane.Baterei Gel 2V dirancang kanggo nyedhiyakake sumber daya sing konsisten lan dipercaya sajrone wektu sing suwe.

Bentenane utama ing antarane baterei Gel 2V lan baterei Gel 12V yaiku output voltase.Baterei Gel 12V digunakake ing aplikasi sing mbutuhake voltase sing luwih dhuwur, kayata ing sistem solar off-grid sing luwih gedhe utawa daya serep kanggo bangunan komersial.Padha uga umum digunakake ing mobil lan truk.

Baterei Gel 2V lan baterei Gel 12V loro-lorone digawe nganggo elektrolit gel lan konstruksi sing disegel, sing ndadekake bebas pangopènan lan bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.Padha uga banget efisien lan duwe umur dawa dibandhingake baterei timbal-asam tradisional.

baterei gel 2V2000AH

Data Teknologi baterei gel 2V2000AH:

Sel Per Unit 1
Tegangan saben Unit 2
Capacity 2000Ah@10hr-rate kanggo 1.80V saben sel @25 ℃
Bobot Kira-kira.120,0 Kg (Toleransi ± 3,0%)
Terminal Resistance Kira-kira 0.4
Terminal F10 (M8)
Max. Discharge Saiki 7000A (5 detik)
Desain urip 20 taun (biaya ngambang)
Arus Pengisian Maksimum 400.0A
Kapasitas referensi C31560.0AH
C51730.0AH
C102000.0AH
C202120.0AH
Tegangan Pengisian Float 2.27V~2.30V @25℃
Kompensasi Suhu: -3mVrc/Sel
Cycle Gunakake Tegangan 2,37 V ~ 2,40 V @25 ℃
Kompensasi Suhu: -4mVrc/Sel
Kisaran Suhu Operasi Discharge: -40c~60°c
Ngisi daya: -20 ℃ ~ 50 ℃
Panyimpenan: -40 ℃ ~ 60 ℃
Kisaran Suhu Operasi Normal 25 ℃5 ℃
DheweDischarge Baterei Valve Regulated Lead Acid (VRLA) bisa uga
disimpen nganti 6 sasi ing 25'C lan banjur ngisi daya
dianjurake. Rasio Self-discharge saben wulan kurang
saka 2% ing 20 ° c. Mangga ngisi daya baterei sadurunge nggunakake.
Bahan Wadah ABSUL94-HB, UL94-Vo Opsional.

Kanggo rincian liyane, mangga hubungi kita:

Attn: Pak Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271layang: sales@brsolar.net

Aplikasi saka baterei Gelled 2V2000AH:

* Ups, wiwitan mesin, kilat darurat, peralatan kontrol

* Peralatan medis, Vacuum cleaner, Instrumentasi

* Telekomunikasi, Fire lan sistem keamanan

* Sistem weker, sistem switching daya listrik

* Sistem tenaga fotovoltaik & angin

Karakteristik kinerja

Discharge-Karakteristik-Kurva

Kurva Karakteristik Discharge

Kurva-Karakteristik-Kanggo-Siklus-Gunakan(IU)

Kurva Karakteristik Pengisian Kanggo Panggunaan Siklus (IU)

Siklus-Urip-ing-Hubungan-kanggo-Ambane-Discharge

Siklus Urip sing Gegandhengan karo Kedalaman Discharge

Hubungan-Antara-Ngisi daya-Tegangan-lan-Suhu

Hubungan Antarane Tegangan Pengisian Daya lan Suhu

Nyaman Kontak

Attn: Pak Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271layang: sales@brsolar.net

Wechat bos

Whatsapp bos

Whatsapp bos

Wechat bos

Platform Resmi

Platform Resmi

Yen sampeyan pengin melu pasar baterei gel solar 2V, hubungi kita!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita