Sistem Panel Surya 80KW Off-grid

Sistem Panel Surya 80KW Off-grid

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Sistem-Panel-Solar-Poster

Sistem panel surya nuduhake panggunaan teknologi fotovoltaik kanggo ngowahi sinar matahari dadi listrik sing bisa digunakake ing macem-macem setelan kayata omah, komersial utawa industri.Sistem fotovoltaik nyakup panggunaan panel surya kanggo nyerep sinar matahari, sing banjur diowahi dadi listrik arus searah (DC).Listrik DC banjur diowahi dadi listrik arus bolak-balik (AC), sing bisa digunakake kanggo nguwasani macem-macem piranti lan peralatan.

Punika modul sade panas: 80KW Off-grid Solar Power System

1

panel surya

Mono 550W

120 pcs

Metode koneksi: 15 strings x 8 paralel
pembangkit listrik saben dina: 499KWH

2

kothak combiner PV

BR 2-1

4 bêsik

2 input, 1 output

3

krenjang

Baja berbentuk C

1 set

paduan aluminium

4

Inverter Solar Kab

80kw-384V

1 pc

1. Input AC: 400VAC.
2. Dhukungan kothak / Diesel Input.
3. Gelombang sinus murni, output frekuensi daya.
4. Output AC: 400VAC, 50/60HZ (opsional).

5

pengontrol PV

384V-50A

4 bêsik

1, PV input daya max: 21KW.
2. Jumlah input: 1.
3. Ngisi daya proteksi arus luwih, proteksi tegangan luwih, proteksi arus luwih, lsp.

5

Baterai GEL Kab

2V-800AH

192 pcs

192 senar
Total daya release: 215KWH

6

Kothak Distribusi DC

 

1 set

 

7

Konektor

MC4

20 pasang

 

8

Kabel PV (panel surya menyang kothak combiner PV)

4mm2

600M

 

9

Kabel BVR (kotak combiner PV kanggo Inverter)

6mm2

200M

 

10

Kabel BVR (Inverter to DC Distribution Box)

25mm2
2m

4 bêsik

 

11

Kabel BVR (Baterei menyang Kotak Distribusi DC)

25mm2
2m

4 bêsik

 

12

Kabel BVR (Controller to DC Distribution Box)

16mm2
2m

8 pc

 

13

Nyambung Kabel

25mm2
0,3m

382 pcs

 

Panel Surya

> 25 taun Umur

> Efisiensi konversi paling dhuwur liwat 21%

> Anti-reflektif lan anti-soiling daya lumahing mundhut saka rereget lan bledug

> Resistensi beban mekanik sing apik

> Tahan PID, tahan uyah lan amonia dhuwur

> Highly dipercaya amarga kontrol kualitas sing ketat

panel surya

Inverter Solar Kab

Inverter

> Kinerja banget amarga kontrol cerdas CPU pindho.

> Setel mode pilihan sumber listrik, mode hemat energi lan mode pilihan baterei.

> Dikontrol dening penggemar cerdas sing luwih aman lan dipercaya.

> Output AC gelombang sinus murni, sing bisa adaptasi karo macem-macem jinis beban.

> Parameter piranti tampilan LCD ing wektu nyata, nuduhake negara mlaku.

> Kabeh jinis pangayoman otomatis lan weker saka kakehan output lan short circuit.

> Intelligent ngawasi status piranti amarga saka RS485 desain antarmuka komunikasi.

Baterai Gelled

> baterei GEL Murni karo 20 taun urip desain ngambang

> Iku becik kanggo siyaga utawa aplikasi discharge siklik Kerep ing lingkungan nemen

> Grid kuwat, timbal kemurnian dhuwur lan elektrolit GEL paten

2V-Gelled-Baterei

Dhukungan Pemasangan

Panel surya bran

> Atap Perumahan (Atap Pitched)

> Atap Komersial (Atap datar & atap bengkel)

> Sistem Pemasangan Ground Solar

> Sistem pemasangan solar tembok vertikal

> Kabeh struktur aluminium sistem soyo tambah solar

> Sistem pemasangan solar parkir mobil

Mode kerja

Inggih, yen sampeyan perlu, please aran gratis kanggo hubungi kita!

Attn: Pak Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271layang: sales@brsolar.net

Gambar Proyek Sistem Tenaga Surya Off-grid

proyek-1
proyek-2

Aplikasi sistem panel surya

> Salah sawijining aplikasi umum sistem panel surya yaiku ing omah sing dipasang ing atap kanggo ngasilake listrik.Panggunaan panel surya ing omah saya tambah populer amarga nawakake sumber listrik sing dipercaya sing ora gumantung karo sistem jaringan tradisional.Kajaba iku, panginstalan panel surya ing omah-omah dadi luwih terjangkau, nyebabake luwih akeh sing duwe omah milih sumber energi alternatif iki.

> Aplikasi panel surya liyane yaiku ing setelan komersial utawa industri ing ngendi sistem panel surya gedhe digunakake.Sistem kasebut bisa dipasang ing atap bangunan, ing lemah utawa ing peternakan solar.Dheweke ngasilake listrik sing bisa digunakake kanggo nguwasani mesin lan peralatan gedhe, sing nyebabake nyuda tagihan energi lan emisi karbon sing luwih murah.Sistem panel surya uga portabel lan bisa digunakake ing lokasi sing adoh, saengga cocog kanggo solusi energi sing ora ana jaringan.

> Sistem panel solar bisa digunakake ing transportasi kanggo daya kendaraan listrik.Panggunaan energi surya ing transportasi saya tambah populer amarga potensial kanggo nyuda jejak karbon kendaraan.Panel surya bisa dipasang ing atap kendaraan utawa stasiun pangisi daya, ngidini kendaraan listrik ngisi daya nggunakake energi sing bisa dianyari.

Gambar Packing & Loading

Packing lan Loading

Babagan BR Solar

BR SOLAR minangka produsen profesional lan eksportir kanggo sistem tenaga surya, Sistem Panyimpenan Energi, Panel Surya, Baterei Lithium, Baterei Gelled & Inverter, lsp.

+ Pengalaman Manufaktur & Ekspor 14 Taun, BR SOLAR wis mbantu lan mbantu akeh Pelanggan kanggo ngembangake pasar kalebu organisasi Pemerintah, Kementerian Energi, Badan PBB, proyek LSM & WB, Grosir, Pemilik Toko, Kontraktor Teknik, Sekolah, Rumah Sakit, Pabrik, lsp.

Produk BR SOLAR sukses ditrapake ing luwih saka 114 Negara.Kanthi bantuan BR SOLAR lan para pelanggan sing kerja keras, para pelanggan saya tambah gedhe lan sawetara ana sing nomer 1 utawa paling dhuwur ing pasar.Anggere sampeyan perlu, kita bisa nyedhiyani siji-mandeg solusi solar lan siji-mandeg layanan.

Sertifikat

sertifikat

FAQ

Q1: Apa jenis Solar Cell kita duwe?

A1: Mono solarcell, kayata 158.75*158.75mm,166*166mm,182*182mm, 210*210mm,Poly solarcell 156.75*156.75mm.

Q2: Apa kapasitas saben wulan sampeyan?

A2: Kapasitas saben wulan kira-kira 200MW.

Q3: Kepiye dhukungan teknis sampeyan?

A3: Kita nyedhiyakake dhukungan online seumur hidup liwat Whatsapp / Skype / Wechat / Email.Sembarang masalah sawise pangiriman, kita bakal menehi sampeyan panggilan video kapan wae, insinyur kita uga bakal nulungi para pelanggan yen perlu.

Q4: Apa sampel kasedhiya lan gratis?

A4: Sample bakal ngisi biaya, nanging biaya bakal mbalekaken sawise pesenan akeh.

Nyaman Kontak

Attn: Pak Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271layang: sales@brsolar.net

Wechat bos

Whatsapp bos

Whatsapp bos

Wechat bos

Platform Resmi

Platform Resmi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita