Baterei Li-ion 51.2V200AH kanggo Sistem Tenaga Surya

Baterei Li-ion 51.2V200AH kanggo Sistem Tenaga Surya

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

51.2V200AH-li-ion-Baterei-Poster

Baterei lithium-ion 51.2V 200AH minangka pilihan populer kanggo sistem energi solar amarga kapasitas dhuwur, efisiensi, umur dawa, entheng, pangopènan kurang, lan fitur safety.Kanthi atribut kasebut, baterei iki minangka pilihan sing apik kanggo sing duwe omah, bisnis utawa komunitas sing pengin pindhah menyang solusi energi lestari.

Spesifikasi Teknis

Model

BR4820016

Jinis baterei

LifePO4(LFP)

Tegangan Nominal (M

51.2V

Kapasitas Nominal (WH)

10240WH

Kapasitas sing bisa digunakake (WH)

8192WH

Desain urip

10+ Taun (25℃/77F)

Siklus Urip

> 6000,25 ℃

Tegangan DischargeM

40~58.4

Tegangan Pengisian (M

56~58.4

Arus Pengisian/Discharge(A)

60A (Disaranake)

100A (Maks.)

Rintangan internal

≤30mQ

Diagram Skema Solusi

Diagram Skema Solusi

Paket Item

Kanggo paket modul baterei:

Loro kabel daya lan siji kabel komunikasi kanggo saben paket baterei:

Paket Item 3

Kanggo sistem baterei nyambung menyang inverter:

Loro kabel daya dawa (kapasitas saiki 120A) lan siji kabel komunikasi kanggo saben energisistem panyimpenan:

Paket Item-2

Mungkin sampeyan duwe sawetara pitakonan, utawa sampeyan mbutuhake rincian liyane, please aran gratis kanggo hubungi kita!

Attn: Pak Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271layang: sales@brsolar.net

Ana sawetara alasan kenapa baterei lithium-ion 51.2V 200AH digunakake kanthi akeh:

Kapasitas dhuwur:Kanthi kapasitas 200AH, baterei iki bisa nyimpen akeh energi.Iki ndadekake padha becik kanggo sistem energi solar, ngendi panyimpenan energi penting.

Efisien:Baterei lithium-ion banget efisien, kanthi efisiensi pangisian daya luwih saka 95%.Iki tegese sithik banget energi sing ilang sajrone proses ngisi daya, dadi pilihan sing apik kanggo sistem energi solar.

Umur dawa:Baterei litium-ion duwe umur dawa, biasane nganti pirang-pirang taun.Iki tegese padha mbutuhake panggantos kurang asring, ngurangi biaya sakabèhé saka sistem energi solar.

entheng:Baterei lithium-ion luwih entheng dibandhingake karo jinis baterei liyane.Iki nggawe gampang diangkut lan dipasang, utamane ing lokasi sing ora ana jaringan sing akses bisa diwatesi.

Pangopènan sing kurang:Baterei lithium-ion mbutuhake pangopènan sing sithik banget dibandhingake karo jinis baterei liyane.Iki nyuda biaya sakabèhé sistem energi surya, amarga ana biaya pangopènan lan panggantos sing luwih sithik.

aman:Baterei lithium-ion aman digunakake ing sistem energi solar, kanthi resiko geni utawa bledosan sing sithik.Iki amarga panggunaan elektrolit sing ora gampang kobong lan fitur safety canggih kayata overcharge lan proteksi suhu.

Proyek

Lithium-baterei-Proyek

Sertifikat

sertifikat

Nyaman Kontak

Attn: Pak Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271layang: sales@brsolar.net

Wechat bos

Whatsapp bos

Whatsapp bos

Wechat bos

Platform Resmi

Platform Resmi

Yen sampeyan pengin melu pasar baterei solar lithium, hubungi kita!

Attn: Pak Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271layang: sales@brsolar.net


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita