560W-580W TOPCon Black Frame Modul Solar

560W-580W TOPCon Black Frame Modul Solar

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

560W-580W TOPCon Black Frame Modul Solar

10- 30% Generasi Daya Tambahan

Umur 30 taun nggawa 10-30% pembangkit listrik tambahan dibandhingake karo modul P-jinis konvensional.

TUTUP NOL (Degradasi Akibat Cahya)

Sel surya tipe-N ora duwe LID kanthi alami sing bisa nambah pembangkit listrik.

Reliabilitas sing luwih dhuwur

Diadopsi teknologi S-TOPCon 2.0 paling anyar, Ora ana bungkus polysilicon, isolasi listrik lengkap, arus bocor nol;Luwih Aman kanggo gendheng.

Respon Iluminasi Luwih Lemah

Output daya sing luwih dhuwur sanajan ing lingkungan sing kurang cahya kayata dina mendhung utawa pedhut.

Koefisien Suhu Luwih

Generasi daya sing luwih dhuwur ing kahanan kerja, amarga teknologi sel kontak pasif.

 

Sistem Lengkap lan Sertifikasi Produk

IEC61215/61730, IEC62804(PID), IEC61701(Uyah).

IEC62716 (Amoniak), IEC60068-2-68 (Pasir).

ISO 9001:2015/sistem manajemen mutu.

ISO 14001:2015/sistem manajemen lingkungan.

ISO 45001:2018/sistem manajemen keselamatan kesehatan kerja.

ISO 50001:2011/sistem manajemen energi.

Sistem manajemen mutu industri IEC TS 62941-2016/PV.

 

Jaminan kualitas

Garansi 25 Taun kanggo Bahan

Garansi 30 taun kanggo Output Daya Linear Ekstra

Garansi
Data Mekanik
Sel surya Tipe N Mono
Jumlah Sel 144(6×24)
ukuran 2279 × 1134 × 35 mm
Bobot 28,0kg
Kaca ngarep Kaca tempered 3,2 mm
Pigura paduan aluminium anodized
Kotak Persimpangan lp68 rating (3 by pass dioda)
Kabel Output 4mm2, 300mm (+) / 300mm (-), Dawane bisa disesuaikan
Konektor MC4 kompatibel
Tes beban mekanik 5400Pa
Kemasan 31pcs / kothak, 155pcs / 20'GP, 620pcs / 40'HQ

Langkah-langkah Produksi

proses-Solar-panel

Gambar Pabrik Panel Surya

pabrik-panel surya

Inggih, yen sampeyan perlu, please aran gratis kanggo hubungi kita!

Attn: Pak Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271layang: sales@brsolar.net

Gambar Proyek Panel Surya

proyek-1

Gambar Packing & Loading

packing-&-loading-panel surya

Sertifikat

sertifikat

Nyaman Kontak

Attn: Pak Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271layang: sales@brsolar.net

Wechat bos

Whatsapp bos

Whatsapp bos

Wechat bos

Platform Resmi

Platform Resmi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita