670W Panel Surya Setengah Sel kanggo Tata Surya

670W Panel Surya Setengah Sel kanggo Tata Surya

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

panel surya-Poster

Modul solar akeh digunakake ing macem-macem aplikasi kayata sistem rooftop omah, rooftop komersial lan industri, pembangkit listrik tenaga surya sing dipasang ing lemah, lan sistem solar off-grid.Bisa digunakake kanggo ngasilake listrik lan nyedhiyakake daya kanggo omah, komunitas, lan bisnis.Modul solar nduwe peran penting kanggo nyuda emisi karbon, ningkatake kelestarian, lan menehi kontribusi kanggo revolusi energi sing resik.

solar-panel-kauntungan

Garansi Superior

Garansi produk 10 taun

25 taun output daya linear

Superior-Babar pisan

Model Komponen populer: 550W

SPESIFIKASI

sel PERC
Ukuran Cross Section Kabel 4mm2,300mm
Jumlah sel 132(2x(6x11))
Kotak Persimpangan IP68, 3 dioda
Konektor 1500V, MC4
Konfigurasi Packaging 31 saben Pallet
Wadhah 558 pcs / 40' HQ
Kaluwihan-saben-komponen

Langkah-langkah Produksi

proses-Solar-panel

Gambar Pabrik Panel Surya

pabrik-panel surya

Inggih, yen sampeyan perlu, please aran gratis kanggo hubungi kita!

Attn: Pak Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271layang: sales@brsolar.net

Gambar Proyek Panel Surya

proyek-1

Gambar Packing & Loading

packing-&-loading-panel surya

Sertifikat

sertifikat

Nyaman Kontak

Attn: Pak Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271layang: sales@brsolar.net

Wechat bos

Whatsapp bos

Whatsapp bos

Wechat bos

Platform Resmi

Platform Resmi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita