Baterei LiFePo4 48V 100Ah 150Ah 200Ah

Baterei LiFePo4 48V 100Ah 150Ah 200Ah

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

48V 100Ah 150Ah 200Ah Lithium Baterei LiFePo4

Spesifikasi Baterai LiFePo4 48V

Model

BLH-4800W

BLH-7200W

BLH-9600W

Tegangan nominal

48V (15 seri)

Kapasitas

100 Ah

150Ah

200Ah

Tenogo

4800Wh

7200Wh

9600Wh

Rintangan internal

≤30mΩ

Siklus Urip

≥6000 siklus @ 80% DOD, 25 ℃, 0,5C

≥5000 siklus @ 80% DOD, 40 ℃, 0,5C

Desain urip

≥10 taun

Ngisi daya Cut-off Tegangan

56.0V±0.5V

Maks.Terus-terusan
Kerja Saiki

100A/150A (Bisa pilih)

Discharge Cut-off Tegangan

45V ± 0.2V

Ngisi Suhu

0°C~60°C (Mekanisme pemanasan ekstra ing ngisor 0°C)

Suhu Discharge

-20°(~60°((Ing 0°C kerja karo kapasitas suda))

Suhu panyimpenan

-40°C~55°C@ 60%士 25% asor relatif

ukuran

680 x 485 x 180 (220) mm

Baterei Maksimal

angka paralel

15PCS

Bobot

Kira-kira: 50kg

Iki: 82.5kg

Kira-kira: 110kg

Protokol (opsional)

RS232-PC, RS485(B)-PC
RS485(A)-Inverter, Canbus-Inverter

Sertifikasi

UN 38. 3, MSDS, ULl 97 3(Sel),IEC62619(CelI)

Sawetara Gambar Baterei 48V LiFePo4

   

Tampilan Pabrik

Tampilan Pabrik Surya BR 1
Tampilan Pabrik Surya BR 2
Tampilan Pabrik Surya BR 3
Tampilan Pabrik Surya BR 4

Gambar kemasan kanggo baterei LiFePo4

Gambar kemasan kanggo baterei LiFePo4

Perusahaan Kita

Taun-taun iki, Amarga panjaluke wong saya dhuwur lan luwih dhuwur, tata surya uga saya misuwur ing saindenging jagad.BR Solar ana ing ngarep pangembangan, kita wis nyedhiyakake akeh solusi solar siji-mandeg kanggo para klien saka sak ndonya.

+ Pengalaman Manufaktur & Ekspor 14 Taun, BR SOLAR wis mbantu lan mbantu akeh Pelanggan kanggo ngembangake pasar kalebu organisasi Pemerintah, Kementerian Energi, Badan PBB, proyek LSM & WB, Grosir, Pemilik Toko, Kontraktor Teknik, Sekolah, Rumah Sakit, Pabrik, lsp.

Produk BR SOLAR sukses ditrapake ing luwih saka 114 Negara.Kanthi bantuan BR SOLAR lan para pelanggan sing kerja keras, para pelanggan saya tambah akeh lan sawetara ana sing nomer 1 utawa paling dhuwur ing pasar.Anggere sampeyan perlu, kita bisa nyedhiyani siji-mandeg solusi solar lan siji-mandeg layanan.

12.8V 300Ah Lithium Iron Phosp7

Sertifikat kita

Sertifikat CE 12.8V

Sertifikat CE 12.8V

MSDS

MSDS

UN38.3

UN38.3

CE

CE

ROHS

ROHS

TUV n

TUV

Yen sampeyan pengin partner karo kita, hubungi kita

Dear Sir utawa Purchasing Manager,

Thanks kanggo wektu maca kasebut kanthi teliti, Pilih model wanted lan ngirim kita dening mail karo jumlahe tuku wanted.

Wigati dicathet saben model MOQ yaiku 10PC, lan wektu produksi umum yaiku 15-20 dina kerja.

Mob./WhatsApp/Wechat/Imo.: +86-13937319271

Telpon: +86-514-87600306

E-mail:sales@brsolar.net

Sales HQ: No.77 ing Lianyun Road, Kota Yangzhou, Provinsi Jiangsu, PRChina

Addr.: Area Industri Kota Guoji, Kota Yangzhou, Provinsi Jiangsu, PRChina

Matur nuwun maneh kanggo wektu lan ngarep-arep bisnis bebarengan kanggo pasar gedhe ing Tata Surya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita